Materials en préstec des del Servei d’Innovació Educativa

Maletes literàries

Oferim 19 maletes literàries, adaptades als diferents nivells educatius. Cada maleta conté 35 exemplars d’un mateix llibre i va acompanyada d’una capsa amb diferents recursos complementaris, com ara màscares, objectes i teresetes per treballar a l’aula.

Lots de llibres en préstec

Llibres de lectura d’autors i autores diferents. L’escola rebrà en préstec un lot de 35 exemplars d’un mateix títol perquè cada alumne/a pugui fer la lectura individualment.

En alguns casos tenim també guies didàctiques per a cada infant (vg. la secció de material gratuït).

Materials pensats per a ajudar a estructurar i dinamitzar activitats ben definides i senzilles d’aplicar en un grup classe. Disponibles 3 capses diferents: Identitat, Convivència i Responsabilitat.

Inclouen guia didàctica.

Maleta pedagògica preparada per personal d’ASPACE amb diversos materials adaptats per a persones amb paràlisi cerebral i/o dificultats motores.

Carpetes d’unitats didàctiques amb materials diversos per treballar la llengua catalana mitjançant jocs, poemes, descripcions, històries, cançons, etcètera.

Diversos jocs de matemàtiques, química, salut, valors, llengua (ortografia, vocabulari, estructures, sons, verbs…), quines, lotos, cartes, etcètera.

 

Diversos instruments musicals de percussió  que es poden demanar en préstec tant en conjunt com de manera individual.

Diverses capses d’unitats didàctiques en anglès d’educació plàstica i visual, matemàtiques, art prehistòric (en un enfocament multidisciplinar que integra continguts de ciències socials, educació fÍsica i música) i educació emocional.

Material d'escacs

Conjunts de taulers i peces d’escacs en préstec. Disposam de més de 100 conjunts en préstec per a tornejos, diades o activitats didàctiques diverses.

També tenim en préstec murals d’escacs (83 x 72 cm), per penjar, enrollats i amb funda i magnètic (amb peces imantades de colors).

NOVETAT!

Hem incorporat 50 rellotges per prestar per a diades o tornejos, així com conjunts de peces gegants.

______________________________

Recordau que a la secció “Capsa sàvia” trobareu la capsa sàvia d’escacs, que inclou també recursos digitals.